|
 |
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
neXus
Newbie
|
 neXus
Ime:Josip Godine / godiste [min. 18 god.]:18 Prebivaliste (drzava, grad):Hrvatska/Zadar Nick:neXus XFire:josoo13 TS, headset [OBAVEZNO]:da Org. cd key [OBAVEZNO]:da Sati CoD2 (poželjno 1500+, ili iskustvo, skill: med+):1100h Med Skill Prijasnji klanovi, iskustvo i sl.:R1,Infuckers,casual,insumnia Sati ostalih FPS igara (ili iskustvo):nema CB / ESL registracija (link):ne Datum registracije:6mjesec 2008 Aktivnost (koliko aktivno mislite igrati i posjecivati forum):pa 4h dnevno Najdraza mapa:Toujane Najdraze oruzje:Kar MP44 Duzina kose:ramena Team player? :da Zasto zelim u i.zOn4-u? :Uvjek igram na vasim serverima i zakon ste mi Zasto da i.zOn4 primi bash mene? :Ne psujem puno i volim zonu Dodatni skill kojim zelim pomoći klanu? (tipa rad u linuxu, programiranje (C++), web dizajn i programiranje:Ma sve sto vam je potrebno
|
| 27 srp 2010, 22:41 |
|
 |
|
Scholes
Senior Happy Camper
|
 Re: neXus
Zasto da i.zOn4 primi bash mene? :Ne psujem puno xD xD xD xD xD - - - - -
_________________ Slika može biti širine do 150 piksela, visine do 150 piksela, veličine do 38.23 KiB.
|
| 27 srp 2010, 23:37 |
|
 |
|
Mr.zemo
Senior Happy Camper
|
Koliko nas volis? Mislim da su reg zatvorene,javi se kad budu otvorene 
_________________ Ako primijetite bilo koju nuspojavu, potrebno je obavijestiti liječnika ili ljekarnika!!!
|
| 28 srp 2010, 00:07 |
|
 |
|
neXus
Newbie
|
Mr.zemo je napisao/la: Koliko nas volis? Mislim da su reg zatvorene,javi se kad budu otvorene  Puno vas volim i za mene ste najbolji clan.Meni je i.zon4|Zloo reka da su regutacije otvorene... 
|
| 28 srp 2010, 09:42 |
|
 |
|
soldjerOFfortune
Active Poster
Pridružen/a: 21 tra 2010, 15:05 Postovi: 211 Lokacija: Osijek / Varaždin, Hrvatska
|
neXus je napisao/la: Mr.zemo je napisao/la: Koliko nas volis? Mislim da su reg zatvorene,javi se kad budu otvorene  Puno vas volim i za mene ste najbolji clan.Meni je i.zon4|Zloo reka da su regutacije otvorene...  regrutacije su zatvorene, prijava je tak - tak, malo sati i nema cb / esl registracije.
_________________ i.zOn4|soldjerOFfortune
Game Serveri & Web Hosting @ http://www.internet-zona.net/
|
| 28 srp 2010, 16:30 |
|
 |
|
hooligan
Senior Happy Camper
|
neXus je napisao/la: Mr.zemo je napisao/la: Koliko nas volis? Mislim da su reg zatvorene,javi se kad budu otvorene  Puno vas volim i za mene ste najbolji clan.Meni je i.zon4|Zloo reka da su regutacije otvorene...  taj i zona zlo tebe zeza,bas je nestašan
|
| 29 srp 2010, 07:54 |
|
 |
|
neXus
Newbie
|
hooligan je napisao/la: neXus je napisao/la: Mr.zemo je napisao/la: Koliko nas volis? Mislim da su reg zatvorene,javi se kad budu otvorene  Puno vas volim i za mene ste najbolji clan.Meni je i.zon4|Zloo reka da su regutacije otvorene...  taj i zona zlo tebe zeza,bas je nestašan cinimi se da me ti zezas....Xd
|
| 29 srp 2010, 10:23 |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |
|