Neodgovoreni postovi | Aktivne teme Sada je: 05 ruj 2010, 05:11.

Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
i.zOn4|Zemo filozof..... 
Autor/ica Poruka
Senior Happy Camper

Post i.zOn4|Zemo filozof.....
Zasto mene i.zOn4|Zemo napada pre nekoliko dana da mu fejkam nick!!!!.....stvarno nema smilsa kao 1. u to vrijeme kad je on meni to pisao nisam igrao cod2 skoro pa nikako......kao 2 nemam namjeru da fejkam neciji nick...3 neka dokaze.....neznam stvarno sta misli taj covjek???ako hoce da mi nesto kaze neka me nazove na x fire il na TS da odemo,a ne da me bezveze "napada" preko x fire(zato sto ja njemu kazem da kika nacionalistu il slicno)....a i misli da sam ja opsijednut ovom retardiranom igricom......AHHAHAHAH......:DDDDDDD.....Zemo stvarno me iznenadjujes.....da se covjek tako promjeni nemogu vjerovati..... :)

26 srp 2010, 23:43
Senior Happy Camper

Post Re: i.zOn4|Zemo filozof.....
Vidi Doktore postajes naporan,sto se tice fejkanja mog nicka,fejko si nick moj a imam i dva svedoka koja to mogu da potvrde u pitanju je cod4 i nije bilo pre par dana vec prije jedno mesec a i vise.
Igrali smo cod4 zombi,dosao si na ts kod nas i kad si vidio da niko s tobom ne komunicira tebi je doslo krivo(ili pravo jbm li ga kako vec) i onda od te svoje ljutnje sto te niko ne voli dosao si na server zombi sa nickom "Zemo" i naravno tvojim pingom od 137 i vise.
Sto se tice nacionalizma,to je svima poznato, da ja kikam sve redom,tako da sa tom žvalom ne prolazis.
Zvale prodavaj na stadionu ovde ne mozes,i pomiri se vise s tim,obidji me ne spustam se na taj nivo klinca od 19 godina koji je isfrustiran sto ga drugi svet ne prihvaca.
Bolje ti je da si nadjes neki posao,nego sto tu laprdas po forumu al shvacam te zelis postati popularan,kad vec nisi uspeo u realnom zivotu.
Ja kad sam imao te tvoje godine,ja sam radio uveliko i zaradjivao nisam se opijao u alkoholu i sanjao o automobilima quattro,krao bakar(posto kilo majstore) i sedio pred trgovinom ispijao dvolitre piva.
Pa kuda ode ta nasa omladina :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

27 srp 2010, 00:34
Senior Happy Camper

daj sta ti lupetas taj mod za zombie nisam ni skidao.....a nemam namjeru da fejkam taj tvoj nick...koja dva svjedoka bre sta pricas??kad nisam ni igrao cod4 a tu me bezveze napadas....o kakvoj kradji pricas???kakav posao??kakav alkoholicar??? o cemu ti????sta ti je....pa stvarno otidji kod doktora pa vidi jesi li zdrav!!!!Pa mislis da ja nebi radio da se ima gdje!!Znas li ti koliki je procenat zaposlenosti kod nas u RS???de ukucaj u google pa malo pogledaj jer vidim da nemas veze o tome...

27 srp 2010, 11:42
Senior Happy Camper

Bla....Bla...Bla..... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

27 srp 2010, 12:11
Senior Happy Camper

doktore ne izvlaci se , jel se sjecas kad si nam na ts pricao da tvoji prijatelji sami od sebe kradu rakiju da pijete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

27 srp 2010, 12:47
Quiet Type

Necu da se mesam ali doktore koj je tebi klinac da ne kazem kurac?Dobro da nisam rekao :D Sta je sa tobom?

27 srp 2010, 17:45
Senior Happy Camper

Ček i šta sad ima veze ovaj forum sa tim što te Zemo napada'????,,pa nije te napao na ovom forumu,,,,,,daj Doc ostavi se ko je šta rekao i kome zašto ,kuda itd.

27 srp 2010, 19:48
Profil Web stranica
Senior Happy Camper

pa ne bezveze da prica gluposti da fejkam njegov nick i to kaze da ima svjedoke...pa nema smisla...LAZ NE MOGU PODNIJETI!!!!!......svele ma malo sam ga zezao sta ste odmah planuli....:DDDD....scholes dodji ponekad na rakiju da vidis sta je prava rakija....:P....zemo sta se odmah ljutis,a jbt..........ne zelim da se svadjam sa vama jer ste odlicni ljudi al to sto sam se sa zemom malo zezao i sto nevolim kad me neko lazno optuzuje bezveze je.....:D....a u cemu je fora kad on mjesa virtualni svijet sa realnim zivotom(nema smisla)...zivio ti meni zemo napili si nekad ako bog da....:P....hah

27 srp 2010, 22:19
Senior Happy Camper

i ja volim piti , i moglo bi se reci da sam pijanac , ali guram i posao(skolu) i ostale stvari koje je zemo radio dok je bio mlad :P

27 srp 2010, 23:23
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Odgovori   [ 9 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: