Re: i.zOn4|Zemo filozof.....
Vidi Doktore postajes naporan,sto se tice fejkanja mog nicka,fejko si nick moj a imam i dva svedoka koja to mogu da potvrde u pitanju je cod4 i nije bilo pre par dana vec prije jedno mesec a i vise.
Igrali smo cod4 zombi,dosao si na ts kod nas i kad si vidio da niko s tobom ne komunicira tebi je doslo krivo(ili pravo jbm li ga kako vec) i onda od te svoje ljutnje sto te niko ne voli dosao si na server zombi sa nickom "Zemo" i naravno tvojim pingom od 137 i vise.
Sto se tice nacionalizma,to je svima poznato, da ja kikam sve redom,tako da sa tom žvalom ne prolazis.
Zvale prodavaj na stadionu ovde ne mozes,i pomiri se vise s tim,obidji me ne spustam se na taj nivo klinca od 19 godina koji je isfrustiran sto ga drugi svet ne prihvaca.
Bolje ti je da si nadjes neki posao,nego sto tu laprdas po forumu al shvacam te zelis postati popularan,kad vec nisi uspeo u realnom zivotu.
Ja kad sam imao te tvoje godine,ja sam radio uveliko i zaradjivao nisam se opijao u alkoholu i sanjao o automobilima quattro,krao bakar(posto kilo majstore) i sedio pred trgovinom ispijao dvolitre piva.
Pa kuda ode ta nasa omladina